Özel Haber - Muammer SOYLU

Alanya ve Manavgat arasındaki yollar geçtiğimiz yıllarda düzenlenmiş ve üst geçitlerle birlikte trafik şehirlerin içine girmeden hızlı bir şekilde akmaya başlamıştı.

Ancak özellikle Kurban Bayramı döneminde bu yolda devamlı olarak radar uygulaması yapılması sürücüleri isyan ettirdi. Gizli radar yapılarak vatandaşlara yüksek cezalar kesildiğini belirten vatandaşlar, yetkililere sert sözlerle yüklendiler.

Abdurrahman Küçükyılmaz isimli sürücü sosyal medya hesabı üzerinden çok sert bi paylaşım yaparak, “Sizin yaptığınız yolunda anasını avradını s….. koyduğunuz kuralında. Bu nedir kardeşim? İnsaf be insaf bu kadarda milletin sırtına binilmez. Resmen ticarethaneye çevirdiniz karayolunu. Manavgat’ta yazılan ceza bin 2 TL. Niye yaptınız o zaman üst geçitleri? Şehir içine mi girdik? Nedir bu? Elli ile mi gidicez a….a kodumun yerinde? Şehir içi kapsamında olmayan yerleşim yeri olmayan yer mi var sanki? Dalgamı geçiyorsunuz milletle açıklamasını yapın o zaman? Neden bu üst geçitler yapıldı? Biri bana bunun izahını yapsın! Millet parayı sokaktan toplamıyor. Bin 2 TL ceza olmaz yol yapmışlar sizin yaptığınız yolunda a….a koyayım, kuralınızın da!  Ş.r.fs.zler