Öncelikle Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu’ya bir ziyarette bulunuldu. Ziyarette Kulüp Başkanı Handan Aydemir ve yönetim üyeleri Fatih Kaygısız, Serkan Salvur, Zekai Avcı, Aziz Görücü ve Salih Toktaş, kulübün kuruluş amacı, kulübün hedefleri, etkinliğin ayrıntılarının yanı sıra, etkinlik için gerekli bürokratik yazışmalar gibi konular konuşuldu.

Kaymakam Mustafa Harputlu’nun kulübe verdiği destekler, resmi dilekçe ile sunulan etkinlik iznini hızlı bir şekilde onaylamaları, etkinliğin sorunsuz bir şekilde bitmesi için gerekli kurumlara bilgi vermeleri, etkinlik için ihtiyaç duyulan konularda yardımcı olmaları ve nazik ev sahipliği gibi katkılarından dolayı Fahri üye olarak seçildi.

Fahri üyelik formuna dolduran Kaymakam Harputlu, kulübü ve etkinliği desteklediklerini söylediler.

Harputlu, Alanya Akdağ Kayak Merkezi Etkinliğine katılacağı ve ‘etkinliğe farkındalık yaratmak amacıyla protokol üyelerinin birbirleri ile yapacağı yarışmada’ birinci gelene ödülü taktim edeceği konusunda söz verdi.

İKİNCİ ADRES BELEDİYE OLDU

Etkinliğin ayrıntılarını görüşmek üzere ikinci adres olarak Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e bir ziyarette bulunuldu.

Ses sistemi, görüntü sistemi, eğlence amaçlı yarışma, görsel show ve etkinliğin amacına ulaşması için ihtiyaç duyulan diğer bazı konularda destek istendi.

Alanya için yapılan her şeyi desteklerini ifade eden Başkan Adem Murat Yücel; etkinliğe destek sözü verdi.

Farkındalık yaratmak amacı ile protokol arasında yapılacak show amaçlı bir yarışmaya katılacağının sözünü de veren Başkan Adem Murat Yücel kulübe ve etkinliğe verdiği desteklerden dolayı fahri üye olarak seçildi.

İYİ BİR KAYAKÇI OLAN REKTÖR DE FARKINDALIK İÇİN KAYACAK

Daha sonra Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı’yı makamında ziyaret eden yöneticiler, etkinlikte eğlence amaçlı düzenlenecek yarışmalar konusunda destek istediler.

İyi bir kayakçı olduğu bilinen ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, üyelerin oybirliği ile alınan kararla Akdağ Kayak Kulübünün asil üyesi olarak seçildi. Farkındalık yaratmak amacı ile protokol arasında yapılacak show amaçlı bir yarışmaya da katılacağının sözünü de verdi.

BİR SONRAKİ ADRES GÜVENLİK İÇİN JANDARMA KOMUTANI

 Alanya İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Serkan Akbaba’yı ziyaret eden yönetim, etkinlik hakkına bilgi verirken ardından, etkinliğe katılan misafirlerin güvenliği ve trafik akışı konularında destek istendi.

ALANYA’NIN İL OLMASI İÇİN KAMPANYAYA KATILDILAR

Farkındalık yaratmak amacı ile protokol arasında yapılacak show amaçlı bir yarışmaya da katılacağının sözünü veren Yarbay Serkan Akbaba kulübü ve etkinliği desteklerini ifade ettiler.

Ardından Milliyetçi Hareket Partisi Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan’a ziyarette bulundular. Alanya Akdağ Kayak Merkezi Tanıtım Etkinliğinin’ ayrıntılarının da görüşüldüğü ziyarette, MHP ilçe teşkilatı tarafından başlatılan “İl Olmak Alanya’nın Hakkı” isimli 100 bin hedefli imza kampanyasına kulüp yönetimi olarak destek verildi.

KAYAK MERKEZİ İÇİN ÇALIŞMALARA DESTEK ŞAHİN’DEN

Daha önce fahri üye seçilen Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şahin’i de ziyaret eden yöneticiler, etkinlik hakkında bilgi verdikten sonra, etkinliğe katılan misafirlere sunulacak ikramlar, etkinlik alımında ihtiyaç duyulan afişler ve etkinliğin amacına ulaşması için ihtiyaç duyulan diğer bazı konularda destek istendi.

Akdağ’a bir kayak tesisi kazandırma konusunda verdiği mücadeleye değinen Şahin, bu mücadelenin bir parçası olan herkese destek olacaklarını ifade etti.

Farkındalık yaratmak amacı ile protokol arasında yapılacak show amaçlı bir yarışmaya da katılacağının sözünü veren Başkan Mehmet Şahin kulübü ve etkinliği desteklerini vurguladı.