ÖZEL HABER - Yüksel SOYLU

Geleneksel Türk yemeği olan döneri Türkiye’de temsil eden prestijli markası Bi Dana Döner’in yeni şubesi Dünya’nın en kalabalık şehirleri arasında yer alan İstanbul Kadıköy’de hizmete açıldı.

İstanbul’da açtıkları Bi Dana Döner şubesi hakkında konuşan yatırımcılar şu ifadelere yer verdiler:

Bi Dana Döner şubesini İstanbul’da açmamızın sebebi ekonomik olarak İstanbul’un Türkiye’nin en en güçlü şehri olması ve ekonominin kalbinin de burada atıyor olması yatıyor. Bundan sonra piyasada yer alan bağlarımızı daha da güçlendirerek İstanbul halkına ve hemşerilerimize hizmet etmekten büyük bir mutluluk duyacağız.

Bi Dana Döner Türkiye’nin en kaliteli döner markaları arasında yer alıyor. Bütün müşterilerimiz yeni açılan şubemize gelerek gönül rahatlığı ile dönerlerimizi yiyebilirler.” dediler.

AÇILIŞA KATILIM YOĞUN OLDU

Türkiye’de gıda sektöründe ön sıralarda yer alan bir marka olan Bi Dana Döner’in yeni şubesi İstanbul’da açılış törenini yaptı. Yoğun bir katılımın olduğu törene Türkiye Et Döner Federasyonu Başkanı Mehmet Mercan, Bi Dana Döner Franchise Sahibi Zeki Evren, Kadıköy İYİ Parti teşkilatı üyeleri ve İstanbul’dan birçok vatandaş katılım gösterdi.

ADRES:

Caferağa Mahallesi Mühürdar Caddesi Ziynet Apartmanı No: 31 Kadıköy-İstanbul