p>Alanya Belediyesi mahallelerde park, bahçe, kavşak, meydan ve yol kenarlarını rengârenk çiçeklerle süslüyor.  Konaklı ve Okurcalar Mahalleleri’nde yapılan peyzaj çalışmaları büyük beğeni topladı. 

\ \ \ \

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Konaklı Mahallesi Cömert Caddesi’nde yapımı tamamlanan kaldırım, parke ve orta refüj çalışmasının ardından bitkilendirme çalışmalarına başladı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, caddeye yapılan refüjlerin temizlik, mevsimlik çiçek dikimi, ağaçlandırma ve çalı türlerinin dikimi ile çimleme işlerine devam ediyor.

\ \ \ \

OKURCALAR’IN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

\ \ \ \

Öte yandan Okurcalar Mahallesi D-400 Karayolu Botanik Kavşağına renkli podima ve dolomit taşları ile şekil verilip mevsimlik çiçek dikimi, ağaçlandırma ve çalı türlerinin dikimi ile çimleme işleri yapılıyor.

\ \ \ \

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, şehrin daha güzel ve estetik görünümü için Konaklı ve Okurcalar Mahalleleri’nde çalışmaların sürdüğünü belirterek tüm mahallelerde çiçeklendirme, ağaçlandırma ve peyzaj çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

\ \