21 Mart Orman Haftası tüm yurtta olduğu gibi Alanya’da da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Yeşili ve doğayı korumaya yönelik vatandaşların bilinçlendirildiği ve farkındalık oluşturulan bu özel günde Alanya’daki vatandaşlara fidan ve sürpriz hediyeler dağıtıldı.

Alanya Orman İşletme Müdürü Yücel Sönmez ve İşletme Yardımcısı Aydın Açıkbaş tarafından organize edilen program Atatürk Heykeli önündeki Hükümet Meydanı’nda gerçekleştirildi. Programa Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu’da katıldı.

Bu özel programda Orman İşletme Müdürlüğü tarafından vatandaşlara ücretsiz olarak 2 bin fıstık çamı ve 2 bin servi fidanı dağıtıldı. Fidanların yanı sıra vatandaşlara, Orman Genel Müdürlüğü tarafından özel olarak hazırlanmış bitki çayları, çocuklara doğa sevgisini aşılayacak olan hikaye kitapları ve balonlarla yapılmış hediyeler vatandaşlara dağıtıldı.

Vatandaşlar Orman Genel Müdürlüğü’nün yaptığı etkinliğe yoğun bir katılım gösterirken, bu güzel organizasyon için Müdür Yücel Sönmez ve Yardımcısı Aydın Açıkbaş’a teşekkür ettiler.