Özel Haber - Yüksel SOYLU

Alanya’da motosikleti ile gezerek anahtar ve sus tesisatı gibi seyyar işler yapan, Ali Çetin’in ekmek teknesini çaldılar.

Dün motosikleti ile işlerini hallederek evine dönen Ali Çetin, Kadıpaşa Mahallesi, Sugözü Ortaokulu yanındaki evinin önüne ekmek teknesi olan motosikletini park etti. Motosikletin arkasında anahtar ve sus tesisatı tamiratında kullandığı bir çok alette vardı. Motosikletin arka kısmında bulunan kilitli sepete bin Lira değerindeki malzemeleri bırakarak evine çıkan Ali Çetin sabah kalktığında ise şok geçirdi.

Motosiklet ve arkasında bulunan malzemelerin yerinde olmadığını gören Çetin, her yeri arasa da motosikletini bulamadı. 07 HFY 57 plakalı motosiklet hırsızlar tarafından evin önünde çalınmıştı. Emniyet güçlerine durumu bildiren Çetin, çaresiz bir şekilde beklemeye başladı.

Kanuni marka motosikletini görenlerin kendisine 0533 245 21 45 nolu telefondan haber vermelerine isteyen Çetin, “Ekmek teknem çalındı. Tüm işim ve hayatım o motosiklet ve arkasında bulunan aletlerdi. Hırsızların acıyıp tekrar geri getirmesini bekliyorum.” dedi.