Alanya Belediyesi Haftalık Encümen Toplantısında, aralarında Belediye Çay Bahçesi, aquapark ve işyerleri ve yine Avsallar Mahallesi’nde bulunan bir akaryakıt istasyonunun da yer aldığı bazı taşınmazların ihalesi gerçekleştirildi. Bu ihalede belediye kasasına 3 milyon 834 bin 450 TL girdi.

BELEDİYEMİZİN EN DEĞERLİ MÜLKLERİNİN İHALELERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK

2017 yılının son Encümen Toplantısını gerçekleştirdiklerini kaydeden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, toplantıda ihalelerle ilgili de basına bir değerlendirmede bulundu. Başkan Yücel, “ Toplantımızda tüm birimlerimizden gelen konuları karara bağladık; bir de belediyemizin en değerli yerlerinden olan mülkiyetlerimizin ihaleleri vardı; kira sözleşmeleri vardı; onları da gerçekleştirdik. İhaleleri alan vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olmasını dilerim. Belediye kasasına giren bu para Alanyamıza yeni yatırımlar, yeni projeler demektir. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

AQUAPARK 2 YILLIĞINA KİRAYA VERİLDİ

Bugün yapılan Encümen Toplantısında Saray Mahallesi Atatürk Caddesi’ndeki aquapark ve işyerleri 2 yıllığına, Belediye Çay Bahçesi 1 yıllığına ve Avsallar Mahallesi İncekum Caddesi’ndeki akaryakıt istasyonu ise 5 yıllığına kiraya verildi. Diğer taşınmazlarla birlikte bu ihalelerden toplam 3 milyon 834 bin 450 TL gelir elde edildi.

Aquapark ve işyerleri 2 milyon 210 bin TL, Belediye Çay Bahçesi 656 bin TL, İncekum Akaryakıt İstasyonu ise 366 bin TL’ye açık artırma usulüyle ihale edildi.