İçinde bulunduğumuz 4-10 Mayıs tarihleri arasının Trafik Haftası olması münasebetiyle Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Alanya Aile ve Sosyal Gelişim Derneği’nin (ASGED) birlikte yürüttüğü "Kendine ve Alanya’ya Yakışanı Yap" projesi kapsamında “Güvenli Trafik, Güvenli Yarınlar“ sloganıyla başlatılan etkinlik bugün gerçekleştirildi.

Atatürk Anıtı önünde Alanya Aile ve Sosyal Gelişim Derneği Başkanı Şükran Çalık ve Alanya Motospor Kulübü Başkanı Uğur Uzun'un etkinliği özetleyen basın açıklamasının ardından, Atatürk Caddesi üzerinde sloganlarımızın yazılı olduğu dövizler ve afişlerle toplu olarak yürünüldü. Vatandaşlara trafikte saygı ve güvenli motosiklet kullanımını içeren broşürler dağıtıldı. Hatalı motosiklet kullanımından doğan sorunlara dikkat çekmeye çalışıldı.

Düzenlenen etkinliğe Alanya Aile ve Sosyal Gelişim Derneği  Başkanı Şükran Çalık ve dernek üyeleri, Alanya Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Ahmet Çelik ve personeli,  Alanya Motospor Kulübü Başkanı Uğur Uzun ve dernek üyeleri, Alanya Lisesi adına 9/B  sınıfı öğrencileri ve değerli öğretmeni Özgür Yılmaz,  Şehit Abdullah Ümit Sercan Lisesi Müdürü Mevlüt Uysal, öğretmenleri ve öğrencileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.