Haber - Muammer SOYLU

Manavgat'a bağlı turizm merkezi Çolaklı'daki Kamelya Collection Exclusive Hotel's Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Kurt ile Başkan Yardımcısı eşi Ayşen Kurt, muhteşem bir parti ile iki mutluluğu bir arada yaşadılar.

Ayşen ve Yahya Kurt çifti mutlu evliliklerinin yedinci yıldönümünü sevenleri ile birlikte kutladılar. Oldukça mutlu bir beraberlikleri olan ve bir buçuk yaşında Refik isminde bir de çocukları olan Kurt çifti sevenleri ile birlikte bu anlamlı günde doyasıya eğlendiler.

YAHYA KURT’UN DOĞUM GÜNÜ

Gecenin en özel anı ise Yahya Kurt’un doğum gününde kutlanması oldu. 100 özel davetlinin katılığı bu muhteşem eğlence de Yahya  Kurt’un doğum günü de kutlandı. Sürpriz karşısında oldukça mutlu olan Yahya Kurt, pastanın üzerinde mumları alkışlar eşliğinde üfledi. Davetliler Kurt ailesini, tebrik ettiler ve eğlence geç saatlere kadar devam etti.

“AYŞEN KURT BU İŞİ BİLİYOR”

Muhteşem bir ortamda gerçekleşen ve bir birden özel seçkin davetlilerin katıldığı bu gecede her şeyin özel olarak tasarlandığı gözlerden kaçmadı.  Eğlence alanı adeta masalları andıran bir görünüme büründü. A'dan Z'ye titizlikle hazırlanan gecenin bütün detaylarını bir dönem Ak Parti Antalya Milletvekili Aday Adayı olan ve Kamelya Collection Exclusive Hotel's Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayşen Kurt düzenledi. Aynı titizliği haziran ayında gerçekleşen oğulları Refik Kurt'un birinci doğum gününde organize ettiği partide de fark yaratmıştı.

İki gün süren 'Kurt' konseptli doğum günü partisi, turizm, sanat ve iş dünyasını bir araya getirmiş, şarkıcı Murat Dalkılıç konseri geceye damga vurmuştu.

MUTLULUKLAR DİLERİZ

Turizmci İş Adamı Yahya Kurt ve Eşi Ayşen Kurt'un en mutlu gününü Gazete Alanya ailesi olarak kutlar, yedinci evlilik yıl dönümlerini ve başarılı turizmci işadamı Yahya Kurt'un doğum gününü tebrik ederiz.