Haber - Burak ÖZTUNÇ

Süper Lig’de dün oynanan mücadelede Aytemiz Alanyaspor ile Gençlerbirliği karşı karşıya geldi. Ankara’da oynanan mücadele 1-1 eşitlikle sonuçlanırken, Alanyaspor iyi gidişini sürdürdü ve ligdeki liderliğini korudu.

SİYASİLER VE İŞADAMLARINDAN OTOBÜS DESTEĞİ

Alanyaspor’un zorlu deplasmandan 1 puanla ayrılmasının en büyük nedenlerinden biriside taraftar oldu. Gençlerbirliği maçı için siyasiler ve işadamlarından taraftara büyük destek vardı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Kral Yatçılık Sahibi Hasan Çavuşoğlu 2’şer, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin ve Alanyaspor Asbaşkanı Bilal Mobilya sahibi Bilal Gömeç birer otobüs ile taraftarın Ankara’ya ücretsiz ulaşımını sağladılar. Maça büyük ilgi gösteren taraftarlarda deplasman tribününü büyük ölçüde doldurdular.

90 DAKİKA SUSMADILAR

Maç boyunca takıma büyük bir destek veren taraftarlar, Aytemiz Alanyaspor’un yediği gol sonrası kendine gelmesi ve tekrar beraberliği yakalamasında büyük pay sahibi oldular. Sosyal medya üzerinden taraftara övgüler yazan birçok vatandaşta, “Televizyondan bile Alanyaspor seslerini duyduk. Herkesin ayağına sağlık.” dediler. Rakip takımların taraftarlarının da Alanyaspor taraftarına övgüler yağdırması dikkatlerden kaçmadı.

FATİH ASLAN’DAN TEŞEKKÜR

Alanyaspor’un taraftar gruplarından Şimşekler Lideri Fatih Aslan, Ankara’daki isimlerden birisiydi. Taraftarlara teşekkür eden Aslan, “Gençlerbirligi:1 Alanyaspor:1. Deplasmanda alınan 1 puanda iyidir. Buraya kadar gelip takıma destek veren bütün Alanyaspor taraftarına teşekkür ederim, dönüş yolunda olan bütün taraftarlarımıza da kazasız belasız yolculuklar dilerim.” ifadelerini kullandı.