Haber - Burak ÖZTUNÇ

Alanya’nın Kestel Mahallesi, İsa Küçülmez Caddesi üzerinde bulunan Danial’s Cuisine bugün hizmete başladı. Bozyazı’da bulunan Marvel Free Hotel’in sahibi olan İran asıllı Johan Bin Moghonladi’nin sahibi olduğu yeni işletmeyi Alanya’da Feyyaz Karabekiroğlu işletecek.

Daha önce Ukrayna’da açılan birinci şubesi ile büyük üne kavuşan ve dünya mutfağından sunduğu eşsiz lezzetlerle büyük bir beğeni toplayan Danial’s Cuisine ikinci şubesi ile Kestel ve Alanya halkına hizmet verecek.

“TÜM ALANYA’YI DAVET EDİYORUZ”

Dünya mutfağını Alanya’ya getireceklerini belirten işletmeci Feyyaz Karabekiroğlu, “Alanya’da bir ilk olacak olan işletmemizi hizmete açıyoruz. Her gün biraz daha gelişen Kestel Mahallesi’nde üniversite öğrencilerimiz ve hocalarımızın yanı sıra tüm Alanya halkına hizmet vermek için yola çıktık. Gerçekten temiz, nezih bir mekan yapmak için büyük bir mücadele verdik ve başardık. Tüm Alanya halkını eşsiz lezzetlerimizi tatmaya davet ediyoruz.” dedi.

“DÜNYA MUTFAĞINI ALANYA’YA GETİRDİK”

Danial’s Cuisine sahibi İranlı Johan Bin ise yaptığı açıklamada, “Ukrayna’nın ardından Alanya’da ikinci şubemizi açıyoruz. Alanya büyüyen ve hem turizm hem de eğitim anlamında önemli bir şehir. Bu nedenlerden dolayı tercihimiz Alanya oldu. Ukrayna’da oldukça beğenilen bir işletmemiz var ve Alanya’da da yanı başarıyı sağlayacağımızdan eminiz. Dünya mutfağının eşsiz lezzetlerini Alanya’ya getirdik.” diye konuştu.

Ukrayna’nın ardından Alanya’da ikinci şubesi açılan Danial’s Cuisine müşterilerine sunduğu enfes yemekleri İntagram üzerinden danials.cuisine adresinden detaylı bilgi alınabiliyor.