Alanya Belediyesi, vatandaşa hizmet hızını yükseltmek için araç filosunu geliştirmeye devam ediyor. Yeni alınan 40 araç, Park ve Bahçeler Müdürlüğü Oba Serası’nda düzenlenen törenle hizmete sunuldu. Dua törenine Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Alper Avcı, MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, MHP Kadın Kolları Başkanı Sevim Bulut, Alanya Belediyesi Meclis Üyeleri, Alanya İlçe Müftüsü İhsan İlhan, Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

YÜCEL: “6 YILDA 200’ÜN ÜZERİNDE ARACI HİZMETE KAZANDIRDIK”

Yeni alınan araçlar için düzenlenen dua töreninde açılış konuşmasını yapan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ilk günkü heyecanla çalıştıklarını vurgulayarak şunları söyledi; “2014 yılında göreve geldiğimiz ilk günkü hizmet aşkıyla, Alanya sevdamızla gece gündüz demeden, durmadan, yorulmadan, enerjimizi kaybetmeden Alanya için çalışıyor, üretiyoruz.

Alanya’yı yeni hizmetlerle buluşturmaya devam ediyoruz. Bugün yeni aldığımız 40 araç ve iş makinamızı dualarla halkımızın hizmetine sunacağız. Göreve geldiğimiz günden, 2020 yılına kadar 200’ün üzerinde aracı belediyemize kazandırdık.

“BÖLGENİN EN GÜÇLÜ FİLOSUNA SAHİP BELEDİYELERİNDEN BİRİSİYİZ”

Alanya Belediyesi’nin geniş filosu sayesinde bölgenin dört bir yanına hizmet götürdüklerinin altını çizen Başkan Yücel; “Şimdiye kadar 50 aracı hurdaya dönüştürdük. Ekonomik ömrünü tamamlamış 50 aracı da bu yıl içinde yenileyeceğiz. Şu an; 540’ın üzerinde araç ve iş makinasına sahip araç filomuzla, artık Antalya’nın en güçlü araç filosuna sahip belediyelerinden biriyiz. Güçlü araç filomuzla, kurduğumuz sistem ve hizmet ağıyla Merkezde verdiğimiz tüm hizmetlerin aynısını, beldelerimize, kırsal mahallelerimize, Torosların en uç noktasındaki yaylalarımıza da aynı hızda ve kalitede ulaştırıyoruz.” dedi.

Başkan Yücel’in konuşmasının ardından kürsüye gelen Alanya İlçe Müftüsü İhsan İlhan’ın yaptığı duanın ardından, yeni araçlar hizmet için görevlendirildikleri birimlere teslim edilerek tören sona erdi.

“TÜRKİYE ÇAPINDA ÖRNEK OLAN BİR BELEDİYEYİZ”

Törenin açılış konuşmasını Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel gerçekleştirdi. Başkan Yücel "İlk günkü hizmet aşkıyla, yorulmadan Alanya için çalışıyor ve üretiyoruz. Bugün 40 araç ve iş makinesini hizmete sokuyoruz. Bugüne dek ise 200'ün üzerinde aracı belediyemize kazandırdık. 50 aracı da hizmetten muaf edeceğiz. Antalya'nın en güçlü araç filosuna sahip belediyelerden biriyiz. Alanya'nın her köşesine hizmetlerimizi ulaştırıyoruz, ulaştırmaya da devam ediyoruz. Tüketen değil üreten bir hizmet anlayışıyla Alanya'yı lider bir belediye haline getirdik. Sosyal belediyecilik uygulamalarında kente vizyon kazandıran adımlar attık. Geldiğimiz bu günde Türkiye çapında takip edilen bilinen örnek olan bir belediye olarak yolumuza devam ediyoruz" dedi.