Alanya Başkanı Adem Murat Yücel, Ak Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve sivil toplum kuruluşları ile oda temsilcileri de açılışta yerini aldı. Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu yaptığı açılış konuşmasında;  " Allah’ın izniyle Antalya'da Menderes Türel, Alanya'da Adem Murat Yücel'i destekleyerek zafere sizlerle birlikte ulaşacağız.Antalya'da Türel Alanya'da Yücel diyorum" dedi.

CUMHUR İTTİFAKI MİLLET AKLI GELECEĞİN TEMİNATI

MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan "Antalya'mızda Menderes Türel'e, Alanya'da da 5 yıldır hizmetleriyle adından söz ettiren Adem Murat Yücel bey’e destek veriyoruz. Cumhur İttifakı millet aklı geleceğin teminatı diyorum. Ne mutlu Türk'üm diyene" şeklinde konuştu.

ZİLLET İTTİFAKINA OSMANLI TOKADINI PATLATACAĞIZ

Ak Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ise " İnşallah sizlerin desteği ile Alanya’da Cumhur İttifakı olarak zillet ittifakına Osmanlı tokadını patlatacağız. Hepinizi Allah'a emanet ediyorum. Sağ olun, var olun" şeklinde konuştu.

İNANIYORUM Kİ ZAFER BİZİM OLACAK

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de kürsüde yerini alarak " Güçlü bir Alanya için çalışmaya devam ettik ve devam edeceğiz. İnanıyorum ki Akdeniz'de rekor bir oyla zaferi biz alacağız. Ülkemizin bekası ve istikrarı için Antalya'da Türel, Alanya'da Yücel diyoruz. Seçim Koordinasyon Merkezi'miz Alanya'mıza hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.

BUGÜN CUMHUR İTTİFAKI OLARAK ÇOK DAHA GÜÇLÜYÜZ

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yatırımlarıyla Alanya'yı marka şehir yapacaklarına vurgu yaparak " Bugün Cumhur İttifakı olarak çok daha güçlüyüz. Gönül ittifakımızda vatanını seven ülkesine sadık insanlarla yürüyoruz. Alanya'mızda da bundan böyle marka şehir olma yolunda vizyon sahibi projelerimizi hayata geçireceğiz" sözlerini kullandı.

Seçim ofisinin açılışının hemen ardından Aytemiz Alanyaspor Tesisleri’nin Mahmutlar Cezaevi Mevkii'nde temel atma töreni Bakan Çavuşoğlu ve Başkan Türel'in katılımıyla yapılacak.