Geçtiğimiz kış ayının oldukça sert geçmesinden dolayı yaylalara giden elektrik telleri ve elektrik direklerinde birçok arıza yaşanmıştı. Yaşanan arızalar nedeniyle Alanya yaylalarında elektrik sıkıntısı yaşanıyordu. Bu sorun CK Akdeniz Elektrik Dağıtım AŞ personelinin yaptığı çalışmalarla çözüme kavuştu.

Ramazan Bayramı’nda 4 günlük sokağa çıkma yasağı gelmesinin ardından pek çok vatandaşın bu süreci yaylada geçireceği için elektrik sıkıntılarının da bir an önce çözülmesi gerekiyordu. Konuyla yakından ilgilenen Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Toklu, bugün çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Toklu’ya, CK Akdeniz Dağıtım AŞ Bölge Müdürü Emin Şekeroğlu, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Alanya Belediye Meclis Üyeleri ve Mahmutlar ile Demirtaş’ın AK Partili Mahalle Başkanları eşlik etti. Yapılan denetlemelerde çalışmaların hemen hemen tamamlandığı belirtilirken, Ramazan Bayramı’nda yaylalarda elektrik sorunu yaşanmayacağı vurgulandı.

İncelemeler hakkında konuşan İlçe Başkanı Mustafa Toklu, “Ramazan Bayramı’nı vatandaşlarımızın yaylada geçirmek isteyeceğini biliyoruz. Bu süreçte elektrik sıkıntısı yaşanmaması için yoğun bir çalışma başlatmıştık. CK Akdeniz Bölge Müdürümüz Sayın Şekeroğlu’nun ve personelinin özverili çalışmaları ile sorun büyük ölçüde aşıldı. Vatandaşlarımız yaylalarında sorunsuz bir bayram geçirecektir. Söğüt, Demirtaş, Çamlıca Ballık, Çökele, Gelesandıra, Karaoluk, Sülüklü, Kozarası, Keşbeleni, Beren, Köprülü, Cindi ve Boyalı yaylalarında direk yenileme çalışmalarımız olacak olup tahmini keşif tutarımız 3,500,000 TL civarında olacaktır. Başta Dışişleri bakanımız Sn. Mevlüt Çavusoğlu’na, il başkanımıza ve bölge milletvekillerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.