HABER - Gazete ALANYA

Alanya’da turizmcilik yapan, Rotary Kulübü yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Gedikoğlu, sosyal medya hesabından Alanya Rotary Kulübü Dönem başkanı Güven Çoban’ın açıklamasına dikkat çekti. Yapılan açıklamada kulübün dünya çapında başlattığı kampanya ile en kısa sürede sağlık kuruluşlarına solum cihazı temin edileceği ifade edildi.

YAPILAN AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE:

“Ulkemiz de ve Dünya da görülen ve butun hayati olumsuz olarak etkileyen Koronaviris ile mücadelede basari sağlanabilmesi için hem bireysel ,hem toplumsal hem de devlet olarak hep beraber mücadele edilmesi gerekmektedir.

Burada Sivil Toplum Kuruluşlarina da buyuk görev düşmektedir. Alanya Rotary Klubu olarak bu durumlarda ki görev bilince ile her zaman mücadeleye ön saflarda katildik ve katilmaya devam edeceğiz. Kulubumuzun bagli olduğu 2340 bolge fedarasyonu ile başlatilmiş olan dünya çapında bir kampanya ile ,sağlayacağimiz gelir ile sağlık kuruluşlarina solunum cihazi temin edilmesi ile ilgili çalışmalar başlamiş olup en kısa zamanda sonuçlandirlacaktir.

Ayrica yerelde yapmış olduğumuz bir çalışma ile , önce MEB bağli Bilim merkezine 1 adet 3 D yazici ve siperlik yapimi için gerekli olan malzemeyi hediye ettik Buna karsilik bilim merkezi bize 100 adet siperlik uretti Ayrica, tamamen bakteriyel kumaştan uretilen sağlik tulumlarini da temin ederek oluşturmuş olduğumuz siperlik ve tulum paketlerini ,çeşitli sağlık kurumlarina ulaştirdik ve ulaştirmaya devam ediyoruz.”