Düzenlenen programa Alanya İlçe Müftüsü Dr. İhsan İlhan başta olmak üzere Kur’an Kursu öğreticileri, öğrenci velileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

4-6 Yaş Grubu Kur’an kursu öğrencilerinin Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program; İlçe Müftüsü Dr. İhsan İlhan’ın açılış konuşmasıyla devam etti.

Program kapsamında öğrenciler yıl boyunca öğrendikleri ilahi ve şiirleri seslendirdiler. Ayrıca ezberledikleri dua, sure ve hadisleri de seslendiren öğrenciler, başta anne-babaları olmak üzere izleyicilere duygu dolu anlar yaşattılar.

Öğrencilerin tiyatro gösterileri ise izleyicilerden büyük beğeni aldı.

Kur’an-ı Kerim okumayı öğrenen öğrencilere Müftülük Şube Müdürü Murat Demirhan tarafından taçları takıldı ve çeşitli hediyeler verildi.

Programla ilgili bilgi veren İlçe Müftüsü Dr. İhsan İlhan “Şükrü Gündoğmuş 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu tarafından düzenlenen yılsonu programına katıldık. Gerçekleştirilen yılsonu programında yavrularımız bir yıl boyunca öğrenmiş olduklarını sergileme fırsatı buldular. Bizim gayemiz çocuklarımızı Peygamberi bir metotla ayetler ve hadisler ışığında yetiştirmektir. Onlara Kur’an-ı Kerimi öğretmek ve O’nun içindekiler ile de amel etmelerine öncülük etmektir. Çocuklarımıza sağlıklı bir din eğitimi verebilmek için anne babanın da çocuk üzerinde önemli bir etkisi vardır. Önümüzdeki yıl da kayıtlarımız devam edecek olup 4-6 yaş grubu yavrularımızı kurslarımıza bekliyoruz. Ben bu programın düzenlenmesinde emeği geçen tüm görevlilerimize, minik öğrencilerimize, öğrenci velilerimize ve katılımcılara teşekkür ediyorum.” dedi.