Haber: Erkan UYSAL

Genel kurula Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Alanya Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit, Alanya Elektrikçiler, Elektronikçiler ve Sıhhi Tesisatçılar Odası Başkanı Tuğran Sağlamel, Alanya Mobilyacılar Odası Başkanı Hüseyin Alataş, Alanya Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya, Alanya Pansiyoncular Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci ile odanın üyeleri katıldı. Genel kurulda önce divan oluşturuldu. Sonra saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Ardından da yönetim kurulu, denetim kurulu faaliyet raporu ile bilanço gelir ve giderleri okundu. Okunan raporlar ibra edilerek kabul edildi. Sonra çalışma raporu okunduktan sonra ibra edilerek kabul edildi.

'BİZ ANLAYIŞIYLA HAREKET EDECEĞİZ'

Dilek ve temenniler bölümünde konuşan Avni Aşçı, "Çıkmış olduğumuz bu yolda şahsım ve yönetim kurulu adına desteklerinizi bekler, ben değil biz anlayışıyla hareket edeceğimizi ifade ediyorum. Bugün yapılacak genel kurulun Alanya'ya hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Başkanıma 18 yol boyunca yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederim" dedi.

'BUGÜN SİZ KONUŞACAKSINIZ'

Kerim Taş, "Bizlere bu görevi 18 yıl önce verdiniz. Bugüne kadar hep biz konuştuk. Bugün de siz konuşacaksınız" diye konuştu.