Koordinatörlük makamında konuşan Güney, "Dün büyükşehir belediyesindeydik. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile 2018 programlar İle ilgili bir toplantı yaptık. Bu toplantıya AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu da katıldı Türel'in Antalya'daki bürokratları da bu toplantıya katıldı 2018'de yapacağımız hizmetlerle ilgili bir toplantıydı. Biz daha önce bunları programlamıştık. Muhtarların ve mahallelerdeki talepleri derledik. Türel taleplerin yüzde 90'ını karşılamayla işhili bize güvence verdi.

Alanya için bu dönem çok verimli bir dönem geçireceğiz. Kırsal ve beldelerdeki yapılacak çalışmalar derlendi. Alanya'nın her bölgesinde çalışmalarımızı çok hızlı gerçekleştireceğiz. Önemli bir toplantıya katıldık Burada büyük yatırımlarla ilgili tüm görüşmelerimizi yaptık. Genel sekreter de çalışmaları başlattı. Bunun da meyvelerini önümüzdeki süreçte göreceğiz" dedi.

'BÜYÜK YATIRIMLAR DEVAM EDECEK'

Gerçekleştirilecek çalışmalarla ilgili bazı bilgiler veren Güney, "Kırsal alanda ASAT yatırımlarıyla ilgili 300 kilometre asfalt söz konusu. Bu dönem kırsalda çok büyük yatırımları devreye sokacağız.

Onunla beraber daha önce gündeme gelen bize ait olan yolların düzenlenmesi için de ihaleler gerçekleştireceğiz. Fen işlerinin yapacağı çalışmalarla ilgili özellikle şehir merkezinde bazı çalışmalar vardı. 25 Metreli Yol ve Konaklı, Kargıcak bölgesinde çalışmalar gerçekleştireceğiz. Şu an aklıma gelenler bunlar. Bildiğiniz büyük yatırımlar devam edecek" diye konuştu.