ÖZEL HABER - Gazete Alanya

Günümüzde Alanya’da sinema denilince akla gelen tek isim olan Örnek Sinemaları, yetersiz salon ve müşteri memnuniyeti ile dikkatleri üzerine çekti. Gerek ailesi, gerek arkadaşlarıyla güzel bir gün geçirmek için film izlemeye gelen vatandaşlar sinemada yaşadıkları problemleri dile getirdiler.

“G.T KADAR PERDE YAKIŞMIYOR”

Sinemada birçok salonun yetersiz olduğunu belirten bir vatandaşlardan biri gördüğü manzara karşısında şok oldu. Küçücük bir perde ile seyir zevkini baltalayan duvara dayanmış bir kapı olduğunu belirten vatandaş, “G.t kadar sinema perdesi ve kapı.. Filmi boşverdim manzarayı izliyorum. Teşekkürler.” diyerek tepkisini dile getirdi.

BİLET FİYATLARI ARTTIKÇA ARTIYOR

Alanya’da tekel olması sebebiyle ipleri elinde tutan Örnek Sinemaları, bilet fiyatları konusunda da tepkilerini üzerine çekmeyi başardı. Yaz sezonunun bitmesine yakın 14 TL’den 17 TL’ye çıkarılan bilet fiyatları vatandaşa “Aldığımız bu hizmete mi 17 TL veriyoruz biz?” sorusunu sordurdu. Eskiden halk günlerinde indirimli fiyatlardan yararlandığı ifade eden bazı vatandaşlar, “Ne kampanya var, ne halk günü. Fiyatları indireceklerine daha da çıkarıyorlar. Zaten çöp Türk komedileri geliyor hep. Sinema izlemeye farklı ilçelerdeki salonlara gider olduk.” dediler.