HABER - Gazete Alanya

Alanya Emniyet Müdürlüğü’ne geldiği ilk günden itibaren birçok suç örgütü ile yasadışı olaylara anında müdahale ederek başarılı operasyonlara imza atan Alanya Emniyet Müdürü Alper Avcı, son günlerde sosyal medya platformları üzerinden yapılan patavatsızca ortaya atılan terörle ilgili söylentilere son noktayı koydu. Avcı, “Kimse bu ülkenin huzurunu bozamaz. Siz siz olun asla insanları galeyana getirecek bu tür açıklamalara itibar etmeyin.” şeklinde çıkış yaptı.

Müdür Avcı yapmış olduğu son açıklamada;

“Kasten ve maksatlı olarak yapılan bu paylaşımlara itibar etmeyiniz. Turizm sezonunun başlaması ve Ramazan bayramı tatilinin 9 gün olması,  ilçemize tatile gelen misafirlerimizin yoğunluğundan dolayı ilçemizde trafik ve asayiş konularında herhangi bir sıkıntı oluşmaması ve tatile gelen misafirlerimizin daha huzurlu bir ortamda tatillerini geçirmesi amacıyla ilçemizde trafik ekipleri ve devriye ekip sayısı artırılmıştır. Benzer yalan haberler yayan kişi veya kişilerin terör propagandası yaprak, ülkemiz ve ilçemiz ekonomisini hedef  almışlardır. Turizmde büyük beklentiler içerisinde olduğumuz bu sezonu baltalamak ülkemiz ve ilçemizin ekonomi lokomotifi olan turizme zarar vermek amacıya yapılan paylaşımlara asla inanmayın. Ayrıca kasıtlı yapılan yalan haberleri paylaşan kişi yada kişiler hakkında yasal işlem başlatılmıştır.

Bu vesileyle tekraren Ramazan Bayramınızı kutlar, tüm vatandaşlarımıza, misafirlerimiz olan turistlere ve esnafımıza hayırlı bayramlar dileriz. Güzel bereketli ve kazançlı bir sezon dileriz.” ifadelerine yer verdi.