Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, Zabıta Müdürü Hasan Akın ve zabıta amirlerinden oluşan ekip ilk önce Alanya Emniyet Müdürü Alper Avcı'yı makamında ziyaret etti. Emniyet Müdürü Alper Avcı'ya zabıta çalışmaları hakkında bilgi veren Hasan Akın, emniyetle uyum içinde çalıştıklarını söyledi. Heyet daha sonra İlçe Jandarma Komutan vekili Onur Altınsoy'u ziyaret etti.

Zabıtadan sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, Zabıta Müdürü Hasan Akın, Zabıta Amiri Bülent Filiz ve zabıta komiserleri ziyaretlerine Alanya Gazeteciler Cemiyeti ve Alanya Müftülüğü ile devam etti. Başkan Yardımcısı Mehmet Kula ve beraberindekiler AGC Başkan Yardımcısı Gaye Coşkun'u ardından da Alanya Müftü vekili Murat Demirhan'ı makamında ziyaret etti.

Zabıta Haftası etkinliklerine 1 Nisan'da başladıklarını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, "Kurum ziyaretlerimizi Alanya Müftülüğü ile tamamlayarak Zabıta Haftası'nı farklı etkinliklerle kutladık. Bir hafta süren etkinliklerimizde Alanya'mızı ve Zabıta Haftası'nı en iyi şekilde temsil ettik. Gelecek yıllarda da bu etkinliklerimiz devam edecek. Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel'e bizlere her zaman destek verdiği için tüm zabıta personeli adına teşekkür ederim" dedi.