Alanya genelinde kesintisiz içme suyu temini için yeni isale ve şebeke hattı çalışmaları yapan ASAT, aynı zamanda yetersiz kalan hatları da yeniliyor. Alanya’nın kuzeyinde bulunan Dereköy, Süleymanlar ve Bektaş Mahallelerinde içme suyu sorunu yaşayan bölgelere ASAT önemli yatırımlar gerçekleştirdi. Bu bağlamda Dereköy Mahallesi’nin Tozlu, Beceler, Karakışla ve Çonlu mevkilerine 28 km içme suyu şebeke hattı döşendi. Ayrıca Süleymanlar ve Bektaş mahallelerinin yetersiz kalan bölümlerine 3’er kilometrelik içme suyu şebeke hattı çekildi. Böylelikle mahallelerin içme suyu sorununa kalıcı çözüm getirildi.

ÇEŞMELERDEN TEMİZ SU AKIYOR

Bölgede yıllardır içme suyu sıkıntısı yaşayan vatandaşlar rahat bir nefes aldı. İçme suyu ihtiyacını kesintisiz karşılamak için ASAT tarafından Dereköy’e 100, Süleymanlara da 50 tonluk su deposu yapıldı. Artık çeşmelerinden temiz içme suyu akan vatandaşlar hizmetlerden memnun.

BOZULAN YOLLARDA BAKIM

ASAT, Alanya’da altyapı çalışmaları ardından deforme olan caddelerde de hummalı bir çalışma yürütüyor. Alt yapı çalışmaları sırasında bozulan Süleymanlar, Bektaş ve Dereköy mahallelerinde toplamda 12 kilometre bakım onarım çalışması yapan ASAT vatandaşın takdirini kazandı.