İlçede berberlik yapan Ahmet Yılmaz, kooperatif tarafından hesabına desteğin yatırıldığını belirterek Akkaya ve yönetimine teşekkür etti.

“KARAMSARLIĞI ATMAMA VESİLE OLDU”

Yılmaz, “Ekmek teknem olan berber dükkanım devletimizin virüs tedbirleri nedeniyle 2 aydır kapalı. Makasımdan 2 aydır 1 kuruş kazanıp evime ekmek götürmedim. 2 aydır çalışamamam nedeniyle de ister istemez üzerimde bir karamsarlık oluştu. Bu sabah kooperatifimden gelen mesaj, 2 aydır işyerimin kapalı olması nedeniyle üzerimde olan karamsarlığı atmama ve yüzüme bir tebessüm gelmesine vesile oldu. Beni düşündüğünüz için Alanya ve Çevresi Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifinin değerli yöneticileri her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

“BİR NEBZE DESTEK OLMAK İSTEDİK”

Akkaya, korona virüs salgınını önlemek için berber, kuaför, kahvehane, kafe, kantinler, oyun salonları, tekstil, pazarcılar, öğrenci servisi gibi esnafların yaklaşık 2 aydır kapalı veya çalışamadığını belirterek ekonomik olarak zor durumda kalan esnaflara bir nebze destek olmak istediklerini belirtmiş. Bu doğrultuda kooperatif yönetim kurulu olarak kooperatif üyesi 2 bin 671 esnaftan işyeri kapananlara 500’er TL destek yatırılacağını açıklamıştı.