Çalışmalar kapsamında Türkler ve Okurcalar Mahallesi’nde yeni imar yolları açılırken, Payallar ve Konaklı’da, caddeler parke taşı ile modern bir görünüme kavuşturuluyor.

MERKEZ MAHALLELERDE İMAR YOLU, KIRSALDA SICAK ASFALT ÇALIŞMASI

Alanya Belediyesi, mahallelerde altyapıdan yol açmaya, sıcak asfalttan parke taşı döşeme çalışmasına kadar çok yönlü yürüttüğü çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Merkez mahallelerde yol açma ve parke taşı döşemeye devam eden Alanya Belediyesi, kırsal mahallelerden Çamlıca, Kocaoğlanlı, Gözüküçüklü ve Karamanlar Mahallesi’nde yol genişletme ve sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

“KONAKLI’DAN SONRA PAYALLAR’I DA PARKE İLE BULUŞTURUYORUZ”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Planlamalarımız ve vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda tüm bölgelerde çalışmalarımız devam ediyor. Türkler Mahallesi Karşılık Sokak’ta imar yolu, Okurcalar’da 541 sokakta yol açma, Payallar’da parke çalışmamız devam ediyor. Konaklı’dan sonra Payallar Mahallesi’nde de ara sokaklar dahil tüm caddeleri parke ile buluşturuyoruz.   Kırsalda ise, yol genişletme, altyapı ve sıcak asfalt çalışmasını sürdürüyoruz.” dedi.