Alanya Başkanı Adem Murat Yücel’in “Parksız mahalle kalmayacak” talimatıyla çalışmalarını sürdüren Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, son olarak Fakırcalı, İspatlı, Kocaoğlanlı ve Keşefli mahallelerinde 4 yeni parkın daha yapımını tamamlayarak çocukların hizmetine sundu.

BAŞKAN YÜCEL, “HEM MERKEZDE HEM DE KIRSALDA PARKSIZ MAHALLE KALMAYACAK”

Çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kırsal mahallerde sosyal yaşam alanları oluşturmaya çalıştıklarına vurgu yaparak şunları söyledi; “Merkez ve kırsal mahallelerin kalkınmasını sağlamak adına altyapıdan üstyapı ve sosyal projelere kadar çok yönlü bir çalışma yürütüyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın hem eğlenip güzel vakit geçirebilecekleri hem de eğlenirken öğrenebilecekleri alanların her mahallemizde olması için çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz.’’ dedi.

BAŞKAN YÜCEL’E TEŞEKKÜR

Çocukları modern oyun alanlarına kavuşan Fakırcalı, İspatlı, Kocaoğlanlı ve Keşefli mahallerinin sakinleri, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür ederek, “ Alanya’ya gittiğimizde çocuklarımız parklardan ayrılamıyorlardı. Şimdi daha modern parklara kavuştuk. Bizim çocuklarımızın da eğlenebilecekleri, vakit geçirebilecekleri oyun parkları oldu. Yolumuz yapılıyor, okullarımıza gerekli destek veriliyor. Her türlü yardımı alıyoruz. Bütün bunları bize sağlayan Belediye Başkanımıza minnettarız.” diyerek duygularını ifade ettiler.