EKİM SONUNA KADAR 150 KM SATHİ KAPLAMA ÇALIŞMASI HEDEFLENİYOR

Merkez Mahallelerde Büyükhasbahçe, Oba, Cikcilli, Küçükhasbahçe ve Bektaş’ta sıcak asfalt çalışmasını tamamlayan Alanya Belediyesi Fen İşleri ekipleri, sathi kaplama çalışmasını Yesilöz ve Elikesik Mahallesi’nde sürdürüyor. Batı yaylalarında ihale edilen 10 kilometre asfalt çalışması ise;Güzelbağ Mahallesi yaylalarında devam ediyor. Ekim sonuna kadar yaylalarda ve mahallelerde 150 kilometre sathi kaplama çalışması yapılacak.

YEŞİLÖZ VE ELİKESİK’TE 14 KM SATHİ KAPLAMA ÇALIŞMASI

Alanya Belediyesi iki ayrı sathi kaplama ekibi ile hem doğuda, hem de batıda başlattığı asfalt çalışmasına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Yeşilöz ve Elikesik Mahallesi’nde 14 kilometre sathi kaplama planlandı. İki ayrı asfalt ekibinin çalışmaları Elikesik’te Asar mevkii ile Yeşilöz Mahallesi’nin Murtderesi ve Köybeleni mevkiinde devam ediyor.

BAŞKAN YÜCEL, “ MERKEZDEN YAYLALARA HALKIMIZI KALİTELİ ULAŞIMA KAVUŞTURUYORUZ”

Alanya Belediyesi merkezden en ücra yaylalara kadar uzanan yol ve asfalt hizmetine aralıksız devam ederken hiç araç yolu olmayan yerleşim yerlerini de yeni yollarla ulaşım ağına katıyor. Asfalt makinelerinin çalışma olanağı olmayan yollarda vatandaşların mağduriyetini önlemek için beton yol çalışması yapan Alanya Belediyesi vatandaşlardan büyük takdir görüyor. Başkan Yücel, “Merkezden yaylalara kadar kentin dört bir yanında asfalt çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Halkımızı kaliteli ulaşım imkânlarına kavuşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz.” dedi.

YÜCEL: “EKİM SONUNA KADAR 150 KM ASFALTI TAMAMLAYACAĞIZ”

“Asfaltsız yol kalmayacak” sloganını adım adım yerine getirdiklerini belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Ekim sonuna kadar taahhütlerimizin çok ilerisinde bir asfalt hizmetini vatandaşlarımızla buluşturmuş olacağız. Merkezde yeni açılan yollarda ve asfaltı eskiyen caddelerde çok ciddi bir sıcak asfalt çalışması yaptık. Şu an kırsal mahallelerimizde ve batı yaylalarımızda sathi kaplama çalışmamız devam ediyor. Ekim sonuna kadar 150 kilometre sathi kaplama çalışmasını tamamlamış olacağız. Ardından her yıl olduğu gibi sıcak asfalt çalışmamız devam edecek.” şeklinde konuştu.