Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Alanya İlçe Gençlik Kolları Teşkilatı genç esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz İçmen önderliğinde seçimler öncesi büyük bir rüzgar yakalayan Ak Gençlik, Alanya’nın tüm gençlerine hitap ederek büyük takdir toplamaya devam ediyor.

Gençlik Kolları’nın başlattığı genç esnaf ziyaretleri ile genç yaşta iş hayatına atılmış işletmeci vatandaşlar ziyaret ediliyor. Alanya’nın genç esnaflarının görüş ve düşünceleri alınıyor. İçmen ve ekibinin başlattığı proje son hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde İçmen ve ekibi genç esnafları ziyaret turuna çıkarak, Alanya’nın dört bir yanından birçok esnafla buluştular.  Kendilerini ziyaret eden ve önerilerini dinleyen İçmen ve ekibine teşekkür eden esnaflar, böyle bir projeye Alanya’nın çok ihtiyacı olduğunu söylediler.

Ziyaretler hakkında konuşan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz İçmen, “Genç Esnaf Ziyaretlerimize tüm hızıyla devam ediyoruz. Alanya’nın gençleri ile içe içe olmak ve onların her zaman yanlarında bulunduğumuzu göstermek arzusu ile yola çıkmıştık. Birçok genç esnaf kardeşimizi geçtiğimiz günlerde ziyaret ettik. 31 Mart Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın en yüksek oyu alması için Alanya’da sıkılmadık el, dinlenmedik dert bırakmayacağız.” dedi.