Kurulduğu ilk günden bu yana, Alanya’da bütün kamu kurum ve kuruluşların tam desteğini alan, “Alanya Akdağ Kayak Kulübü” Başkanı Handan Aydemir, ” Kuruluş aşamasından bu yana bizlere destek veren kurum ve kişilere olan vefa borcumuzu küçük bir plaketle olsun ifade etmek istedik” dedi.

Başkan Handan Aydemir, “Bilindiği üzere Alanya Akdağ Kayak Merkezi yakın bir geçmişte kurulan ve Alanya’da özellikle kış turizmi konusunda alternatif yaratabilecek eşsiz bir proje. Bu bütün hepimizin yani Alanya’nın projesi!

Akdağ Kayak merkezinin kurulabilmesi için gereken kanuni işlemler tamamlanmış durumda, lakin bu proje Alanya’daki destek veren kamu kurum ve kuruluşlarının aktif desteği sayesinde daha büyük bir hızla ilerliyor.

Alanya’nın tanıtımında da ciddi katkı sağlayacak bu destinasyonun hayata geçmesi için, Alanya’daki herkes seferber oldu. Bizlere düşense desteklerini bizlerden esirgemeyen, kişileri onurlandırmak ve bizleri hep hatırlamaları için küçükte olsa bir hatıra bırakmak, bu sebeple destekçi tüm kurum ve kişileri ziyaret edeceğiz” dedi.

Bu doğrultuda teşekkür ziyaretinin ilki Alanya Akdağ Kayak Kulübünün kurucu Başkanı Avukat Uğur Bülbül’e yapıldı. Kulübün bugün kazandığı ivmenin ve hızlı bir şekilde aldığı başarının baş mimarı olarak anılan başarılı Avukat Uğur Bülbül kendisine takdim edilen teşekkür plaketinden dolayı memnuniyetini ifade ettikten sonra “kulübün hukuki konuda ki her türlü işlemleri için tam destek vereceğini” ifade etti.

İkinci teşekkür ziyareti kulübün etkinliklerinde bütün olanaklarını seferber eden Alanya Orman İşletme Müdürü Yücel Sönmez’e oldu. Kulüp Başkanı Handan Aydemir “Yücel Bey’in kulübümüze üye olması ile birlikte daha büyük işleri başaracağımıza inancımız sağlamlaştı” ifadelerini etti. Kulübe yaptığı ağabeyliklerden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

Akdağ’da ilk kayak yapan kişi olan Konaklı Medical sahibi Dr. Adnan Sarı ayrıca Akdağ Kayak Kulübü kurucularından. Akdağ’a Kayak Merkezi kazandırılması konusunda verdiği bireysel mücadeleyi, daha güçlü şekilde kurumsal bir çatı olan kulüpte veriyor. Başkan Handan Aydemir “Bugün bütün herkes Akdağa bir kayak merkezi yapılması için seferber olmuşsa bunda Adnan Bey’in çok büyük bir katkısı olduğuna inancımdan dolayı; anlamlı olabilmesi adına kendisine plaketi Akdağ’da vermek istedim” dedi. Bu anlamlı plaketi almaktan gurur duyduğunu ifade eden Dr. Adnan Sarı “Bireysel olarak verdiğim mücadeleyi kurumsal bir çatı altında mükemmel bir ekiple vermeye devam edeceklerini” ifade etti.