Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz İçmen ve yönetimi 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı'nın açılması dolayısıyla bugün Dere İlköğretim ve Ortaöğretim Okulu'nu ziyaret ettiler.

AK Gençlik küçük kardeşleri ile okulun ilk gününün heyecanını paylaştılar. İhtiyaç sahibi öğrencileri ilk günden unutmayan gençler, kırtasiye malzemeleri yardımında bulundular. Hediyeler karşısında oldukça mutlu olan öğrenciler, İçmen ve ekibine teşekkür ettiler. Dere Mahallesi'nin minikleri Eğitim ve Öğretim Yılı'na Ak Parti'li gençlerle beraber karşıladılar.

Ziyaretle ilgili konuşan Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz İçmen, 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı'nın tüm öğretmen, öğrenci ve velilere hayırlı olmasını dileyerek, "Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte Dere Mahallesi'ndeki öğrencileri ziyareti ettik. Minik kardeşlerimizle oldukça hoş vakit geçirdik. Eğitimin toplumdaki öneminin farkındayız. İlk gün olduğu gibi son güne kadar minik kardeşlerimizin yanında olacağız." dedi.

İçmen kendilerini ağırlayan Dere İlköğretim ve Ortaöğretim Okulu Müdürü Sedat Uysal, tüm öğretmenlere ve velilere teşekkür etti.