Muharrem ayı vesilesi ile Üniversitemiz Türkoloji Araştırmaları Topluluğumuz tarafından düzenlenen etkinlik için kurucu rektör Prof.Dr. Erol SAYIN Türkoloji Araştırmaları Topluluğu'nun başarılı çalışmaları, Milli ve Manevi Değerlere verdikleri önemden dolayı

Topluluk Başkanı Hüseyin ÇELİK: “Üniversitemizin Türkoloji Araştırmaları Topluluğu olarak gelenek ve göreneklerimizi merkeze aldığımız faaliyet anlayışımız ile geleneksel hale getirdiğimiz aşure etkinliğini gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşamaktayız.

Etkinliğimize katılan akademisyenlerimiz, siyasi parti temsilcilerimiz, sivil toplum kuruluşlarımızın değerli temsilcileri, öğrencilerimiz ve öğrenci velilerimize teşekkür ediyorum.

Bu etkinlikte bizden desteklerini esirgemen Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanımız Burcu ÇABUK’a, Mutfak Topluluğu yöneticileri Yusuf FIRTINA ve Emir ŞAHİN arkadaşlarım başta olmak üzere hepsine teşekkürü bir borç bilirim. Yine ek olarak üniversitemiz bizim etkinliklerimizde, yaptığımız çalışmalarda yanımızdan ayrılmayan her zaman destekleri bizimle olan üniversitemiz Genel Sekreteri Murat Ertan DOĞAN’a ve topluluk akademik danışmanımız Nihan SALDIRANER’e tek tek teşekkürü bir borç bilirim.”