ÇOK ÖZEL HABER - Muammer SOYLU

Alanya’nın genç, dinamik ve güler yüzlü Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yoğun iş temposu arasında ailesine vakit ayırmayı da ihmal etmiyor. ‘Aile her şeydir’ kavramından yola çıkan Başkan Yücel, bir yandan Alanya’ya hizmet ederken, bir yandan da eşi Yıldız Yücel ve çocukları ile mutlu bir aile tablosu veriyor.

Dün Cumhuriyetin 96. yılını kutladığımız anlamlı bir günde Başkan Yücel’in eşi Yıldız Yücel, sosyal medya üzerinden resim albümü şeklinde paylaştığı ve Kleopatra Plajı’ndaki fotoğraflarıyla adeta ilk gün ki gibi birbirlerine aşklarını gösterdiler ve mutluluklarını perçinlediler.  Seçim çalışmalarında hiç yanından ayrılmayan Bayan Yücel, sosyal medya paylaşımında, “29 Ekim... Bizim için güzel günlerin başlangıcı... Bugün Cumhuriyetimizin kurulduğu gün ve evlilik yıldönümümüz.  20. evlilik yıldönümümüz kutlu olsun. Çocuklarımızla birlikte sağlıkla, mutlulukla nice yıllara...” ifadelerini kullandı.

GÖRENLER ‘MAŞALLAH’ DEDİ

1999 yılının ekim ayında dünya evine giren Adem Murat Yücel, önce Kestel daha sonrasında ise Alanya’yı yöneterek siyasi kariyerini zirveye taşıdı. İşini asla aksatmayan Başkan Yücel, bir yandan da bu 20 yılda 3 çocuk büyüttü. Yücel çiftinin çocukları Mehmet, Emir ve Zeynep baba sevgisini doya doya yaşayarak büyümeye devam ediyorlar.

Yücel’in bu mutlu anlarını gören vatandaşlarda Başkan Yücel’e eşi Yıldız Yücel’e çocuklarına ve mutluluklarına ‘maşallah’ diyorlar.