HABER - Muammer SOYLU

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, dün akşam kutladığı sürpriz doğum günü partisi ile 44. yaşına girdi. Başkan Adem Murat Yücel’e, seçimlerde vermiş olduğu destek ile dikkatleri üzerine toplayan Yıldız Yücel, yoğun ilgi gören partiyi organize etti. Alanya Belediyesi’nin 24 birim amirinin de  eksiksiz katıldığı doğum gününde, Başkan Yücel büyük bir mutluluk yaşadı.

Adem Murat Yücel bol meyveli bir doğum günü pastasının üzerindeki yanan mumları 3.5 yaşındaki kızı Zeynep Yücel, eşi Yıldız Yücel ile birlikte üfleyerek, çoğunluğu birim amirlerinden oluşan ekibiyle yeni yaşına girmenin heyecanını yaşadı. Öte yandan Başkan Adem Murat Yücel’in başarılı olması için gece gündüz çalışan ve arkasında duran eşi Yıldız Yücel’e, doğum günü partisinde bulunan konuklar “Her basarili erkegin arkasinda bir kadin vardir” deyimini hatırlatarak övgüde bulundular.

Gazete Alanya ailesi olarak Alanya’nın çalışkanlığı ve dürüstlüğüyle öne çıkan Başkan Adem Murat Yücel’in yeni yaş gününü kutlar, ailesi ile birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu yıllar dileriz.