HABER - Muammer SOYLU

Korona virüs tedbirleri kapsamında almış olduğu önlem, çalışmalar ve sağlıklı otel sertifikası ile Alanya’da ki oteller arasında başı çeken Xperia Saray Beach otel sahibi Serhat Kayış, eski dostları ile geçmiş günleri yad etti.

UNUTULMAZ BİR GECE

Alanya’da Korona virüs salgınından sonra açık olan otellerin ilk başı çeken Xperia Saray Beach Otel sahibi ve Yönetim kurulu Başkanı Serhat Kayış, eski resimlerdeki dostlarını otelde bir araya getirerek unutulmaz bir gece yaşanırken, hafızalarda eski günler hatırlandı. Tam bir dost canlısı olan Kayış, “40 yıllık dostluklar gibisi yok” diyerek bitmeyen arkadaşlıklara dikkat çekti.

ÖNEMLİ İSİMLER KATILDI

Ortaokul lise Ankara Yükseliş Koleji öğrenci grubundan oluşan eski dostların buluştuğu etkinliğe Burçin Çınar, Bülent Atamtürk, Ali İhsan Çebeci, Kerem Sözeri, Gökçe Kaya Nalıncı gibi çok önemli isimler katılım gösterdi.

NE GÜZEL GÜNLERDİ

Çocukluk resimlerine bakarak eski günleri anımsadıklarını ifade eden Alanya’nın başarılı turizmci ve iş insanı Kayış, “Ne güzel günlerdi be. Bitmemeli arkadaşlık dediğin 40 yıl sonrada olsa buluşup anlaşabilmeli dostlar. Benim ilkokul, ortaokul ve liseyi hatta bir kısmıyla üniversite ve askerliği beraber yaptığım dostlarla Xperia Saray Beach Otel’de bir araya geldik.” dedi.