p>Alanya, Joe Hanney ile yeni pazarlar ile tanıştı. Alanya'nın tanınmış yabancı yatırımcılarından Hanney, Alanya'da Kuveytli tur operatörleri ve emlak şirket yöneticilerini ağırladı. 
YENİ PAZAR, ALANYAYI KALKINDIRACAK
Hanney's holidays hotels, Golden Luxury appartments&villas tarafından yapılar organizasyonla Kuveytli tur operatörleri ve emlak şirket yöneticileri Alanya'ya getirildi. Tüm masrafları HHH Hotels tarafından karşılanan bu ziyaret için Joe Hanney hiçbir masraftan kaçınmadıklarını Alanya gibi yatırımcılara istikbal vaad eden bir bölge için tanıtım organizasyonlarına devam edeceklerini belirtti. 
KUVEYTLİLER GAZİPAŞADAN UÇACAK
20015 haziran ayından itibaren THY'nin direk başlatacağı kuveyt-Antalya tarifeli seferberleriyle Alanya'ya getirilmesi düşünülen turistler için bir ön hazırlık niteliğinde olan bu ziyaret tur operatörlerini fazlasıyla memnun etti. Ayrıca yine Türk Hava Yolları ve Pegasus ile İstanbul aktarmalı Gazipaşa seferberleri de tüm sezon boyunca kuveytli misafirler tarafından kullanılacak.
BÜYÜK FAYDASI OLACAK
Nüfusun çoğunluğunun daha önce Alanya'ya gelmediğini belirten tur operatörleri, Rusya pazsarındaki düşüş sebebiyle krizde bulunan Türk turizmi için Kuveyt pazarının bir nebze olsun fayda sağlayacağını söylediler. 
SEKTÖRE İLAÇ GİBİ GELDİ
Golden Luxury Appartments&Vıllas benzer tanıtım faaliyetlerini alternatif pazarlarda ve artırarak devam ettirecektir. Bu sayede Alanya'ya elinden geldiğince fazla turist getirmeyi planlayan Joe Hanney, esnaf, tedarikçiler, emlakçılar gibi yan sektörlere de faydaları olacaklarını söyledi.
2016 da YENİ PROJE
Farklı bir kopsept'te tatil ve konaklama imkanı sunan Golden Luxury Appartments&Vıllas, aileler ve guruplar için ekonomik konaklama prensibiyle yola çıkmıştır. 2003 yılında inşaatı balamış olan Gold City tourism complex içinde yer alan tapulu üniteleri, sahiplerinden kiralayarak 2015 sezonu itibariyle turistlere kiralamak amacıyla kurulmuş olan Golden Luxury Appartments&Vıllas aynı zamanda tatil boyunca konakladıkları daire ve vilları satın alma opsiyonu da sunmaktadır. Joe Hanney, bu projeyle bir ilki başlattıklarını ve 2016 sezonu itibariyle daha farklı ve büyük projelere başlayacaklarını da belirtti. 

WWW.GAZETEALANYA.COM'A ÖZEL RÖPORTAJ

Hanney www.gazetealanya.com'a verdiği özel röportajında "Alanya dünyanın en güzel tatil beldelerinden birisidir. Buraya ilk geldiğimde aşık olup, yerleşme kararı aldım. Yıllardır Alanya'da hem tatil hem de ticaret yapıyorum. Bu bölgenin yeni pazarlar ile tanışması için bende elimi taşın altına koymaya karar verdim. Bunun içinde şuanda dünyanın en zengin ülkesi olan Kuveyti Alanya pazarı ile tanıştırmak için kolları sıvadım. Tur operatörleri ve Kuveytin önde gelen emlak şirketlerinin yöneticilerini Alanya'da misafif ediyoruz. Üç gündür gezdirdiğimiz misafirlerimiz "Biz Türkiye olarak sadece İstanbul'u biliyorduk. Ancak Alanya'yı da görünce, düşüncemiz ve görüş açımız tamamen değişti. Bu güzel Alanyamızı ülkemizde tanıtarak, Alanya'yı Kuveytte bir numaralı tatil beldesi olması için çalışacağız. Bizi buraya misafir eden, böyle güzel bir tatil yöresini bizle tanıştıran sayın Joe Hanney'e şahsında minnettarız." şeklinde konuştular. 

ALANYA-GAZİPAŞA HAVALİMANI SON DERECE ÖNEMLİ

Gazipaşa-Alanya havaalanının bölgemiz açısından son derece önemli olduğunu vurguluyan Joe Hanney "Dünyanın en güvenli ülkeler arasında Türkiye bulunmaktadır. Bu da Kuveytliler için son derece önemli olup, güvenliğe önem veriyorlar. Havaalanın yakın olması ve Alanyaya yapılacak olan golf sahalarının Kuveytliler için bir cazibe merkezi olduğunu gözlemledik. Kuveyt-Alanya arasında bir köprü oluşturarak, Alanyanın tanıtırlılığını yapacağız" dedi.