Herkesin her şeyi çok bildiği aslında birçoğunun bir şey bilmediği bir dünyada yaşıyoruz. Kendini adeta bir ulu manitu, bir kanaat önderi olarak gören arkadaşlar, ne kadar komik duruma düştüklerinin farkında değiller sanırım.

ADİDAS İLE ANLAŞMA YOK!

Herkesin bildiklerini söylemek, bir şey söylemiş olmak olmuyor da daha çok konuşmak için konuşmak oluyor sanki… Mesela bilgi mi vermek istiyorsunuz ben size vereyim; Alanyaspor Adidas ile anlaştı gibi haberler çıktı evet hepimiz yaptık o dönem ama sonra anlaşma sağlanamadı ve Uhlsport ile yola devam ediliyor. Adidas'ı bir karıştırdınız ortaya sonrasında olanı da yazın da insanların kafası karışmasın.

YENİ SEZON FORMALARI AYNI!

Ortada gereksiz bilgi kirliliği yaratmayın arkadaşım… Bilmiyorsunuz, bir şeyleri biliyor gibi davranmayın… Mesela herkes formaları soruyor yeni sezonda aynı formalarla devam edilecek, farklı bir forma yok… 

EMRE AKBABA OLAYI ÜZERİNDEN PRİM YAPMAYA ÇALIŞMAYIN

Emre Akbaba transferi adeta herkese dert oldu. Ha gitti ha gidecek, oraya gitti buraya gidecek falan, anlaşma sağlandığı an duyurulacaktır illa ki ve gidecektir. Bu kadar dallanıp budaklandırmaya gerek yok… Ortada olan olmayan, insanların söylemediği bir ton gereksiz bilgi dolaşıyor. Yok Emre, ‘Ben Galatasaray dışında bir yere gitmem’ demiş, yok şöyle pislik yaparım, böyle benim hayalimi bozarsanız bende bozarım falan gibi abuk subuk şeyler yazılıp duruyor. Artık komik olmaya başladı bu haberler. Emre çok başarılı bir futbolcu ve illa ki gidecek bir takıma bu Galatasaray ve ya bir başka takım orası için net bir şey söyleyemeyiz tabi ki ama Başkan Hasan Çavuşoğlu’nun da söylediği gibi komik rakamlara gitmez, yıldızının parladığı takımına tabi ki bir şeyler katarak gider. Değerinin altında bir rakamı da sırf sözleşmesi bitecek diye kabul etmez bence. Bu sadece kurnazlık yapmak olur çünkü büyük takımlar için. Bu durumu fırsat bilip böyle bir futbolcuyu üç kuruş vererek bir de üzerine kadroya bile almak istemedikleri, üzerlerine yük gördükleri oyuncuları vererek karlı bir şekilde kapatma peşindeler resmen.

Bu arada Emre gideceğine göre bakalım takımın yeni on numarası kim olacak?

Son sözüm de laf cambazlığı yapmayı kendine düstur edinmiş arkadaşlara, hepinizin bir dönemi vardı ve bitti. Zamanında buralarda çok sözünüzü geçirmiş olabilirsiniz ama artık kimse bunlara inanmıyor ve size tahammül edemiyor, farkına varın artık. Sizden daha iyiler de geldiğinde saygı duymayı bilin ki, gelenler de size birer büyüğü olarak saygı duysun. Birçoğunuz bilir, Karagöz Hacivat’ta bir de Tuzsuz Deli Bekir vardı, onun konumuna sokmayın kendinizi, yazıktır, ayıptır büyüklerimize saygı göstermek öğretildi bize. İnsanların emeklerine, kişiliklerine, namuslarına, şereflerine, haysiyetlerine laf söylemeye kalkmayın, yaşınızın adamı olun… Daha önce de söylemiştim hani bir denim var ‘ağır ol da molla desinler’ diye, biraz ağır olun da size de etrafa göstermeye çalıştığınız o ‘Ağabey’ figürü kaybolmasın, herkes size boş konuşuyor gözüyle bakmasın…